Cursussen, lezingen en excursies

Bureau Biota kan verschillende cursussen, lezingen en excursies verzorgen. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn divers, van plankton tot vogels.  In samenspraak met de klant wordt bepaald hoe het programma wordt vormgegeven. Het materiaal wordt aangepast aan het niveau van het publiek dat aanwezig zal zijn.

Cursussen

Door onze ruime ervaring met meerdere soortgroepen kunnen we verschillende cursussen aanbieden. De cursussen worden op maat gemaakt, zodat uw doelgroep op het juiste niveau wordt onderwezen. Eventueel kan de cursus worden gecombineerd met een of meerder excursies.

Lezingen

Regelmatig worden lezingen gehouden over projecten van Bureau Biota. Deze lezingen worden op maat gemaakt voor verschillende doelgroepen, van basisschool tot universiteit, van amateur tot professional. In juli 2016 zullen wij bijdragen aan het ECOO-congres in Zweden en in augustus 2016 houden we verschillende lezingen op het congrestival "This side of Paradise" in Haren (Gn).

Excursies

De medewerkers van Bureau Biota zijn met grote regelmatig buiten te vinden. Wij bezitten over een ruime kennis van verschillende soortgroepen en natuurgebieden. Wij organiseren excursies voor verschillende niveau's en leeftijden en kleden deze excursie volledig naar uw wensen aan. Denk bijvoorbeeld aan een excursie als cadeau voor een collega die met pensioen gaat of grijp dit aan als kans voor een leuk bedrijfsuitje. Desgewenst verzorgt Bureau Biota hierbij ook de horeca.

Cursus, lezing of excursie op maat

Wilt u een cursus, lezing of excursie laten verzorgen door Bureau Biota? Vul dan het contactformulier hiernaast in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

U heeft interesse in:
Wat is het kennisniveau van het publiek: