Informatievoorzieningen

Alle teamleden van Bureau Biota hebben een passie voor natuur en niet alleen dat, ze brengen kennis over de natuur ook graag over op anderen. We werken op verschillende manieren aan dit thema. Aan de ene kant door directe kennisoverdracht door middel van natuureducatie, maar ook door het ontwikkelen van informatievoorzieningen.

Bureau Biota heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het ontwikkelen van ecologisch verantwoorde, duurzame informatievoorzieningen en het resultaat daarvan is onderstaande productlijn. De focus ligt hierbij niet alleen op natuur (Natuurinfopanelen en Natuurinfotafels). We hebben ook een lijn die zich meer concentreert op de cultuurhistorische kant (Cultuurinfopanelen en Cultuurinfotafels), al is deze vaak ook verwikkeld met natuuronderwerpen.

De logo's hieronder, verwijzen naar verschillende informatievoorzieningen die inmiddels door Bureau Biota zijn gerealiseerd.
Klikt u op een logo, dan wordt u verwezen naar de inmiddels gerealiseerde producten.
Hiermee kunt u een indruk krijgen van de mogelijkheden die wij bieden of download informatie over onze informatievoorzieningen.

Download productsheets